dinsdag 24 juni 2014

Door de bomen het bos niet meer zien. Wat zijn nou de merken waar het om gaat?

Groen rijden. Het is populair, enorm populair. Elektrisch rijden wordt steeds meer geaccepteerd en in het straatbeeld zie je, dankzij een groeiend aanbod, steeds meer elektrische scooters verschijnen. Wij van E-Motive zijn al jaren actief op het gebied van de elektrische scooter en hebben al vele merken voorbij zien komen. Door schade en schande wijs geworden en onze kennis bieden wij echter een selectief aantal merken aan. Waarom? Lees gerust verder over de merken die kwaliteit bieden. Dit artikel is bedoeld als service en advies. Gewoon om een miskoop te voorkomen.

Govecs
De Govecs e-scooters worden gebouwd in Europa. Ze zijn ontwikkeld in Duitsland, gestileerd in Italië en maken gebruik van de nieuwste Amerikaanse technologie. Het resultaat: een betrouwbare, hoogwaardige elektrische ‘performance’ scooter, gefabriceerd met 'Deutsche Gründlichkeit' en de beste componenten van Europese kwaliteit. De keuze voor Govecs van E-Motive is dat elke scooter absoluut keurig wordt afgeleverd. Standaard 2 jaar garantie en een ANWB mobiliteitspas. De Govecs scooter is absoluut een goede keuze als er veel kilometers gemaakt dienen te worden. Tip: Voor de zakelijke rijder een aanrader!

Emco
EMCO heeft een breed assortiment scooters van retro tot sportief. Veel modellen zijn uitgerust met het betrouwbare, uitneembare en uit te breiden EMCO accupakket. Ook deze scooters worden in Duitsland ontwikkeld en in Azië geproduceerd onder Duits toezicht. Het bedrijf achter het merk EMCO staat absoluut voor service. Het merk is in staat om maatwerk te leveren en denkt met ons als dealer mee. Een zeer prettig merk om mee te werken en het team van E-Motive kan zeker een scooter van EMCO aanbevelen.

Zerobikes
Tsja, Zerobikes. Er zijn veel aanbieders van e-scooters die worden gefabriceerd in China. En nee, niet alles wat uit China komt is van dubieuze kwaliteit. E-Motive heeft hele goede ervaringen met dit merk. Een absolute fijne scooter voor het het woon-werkverkeer. Zerobikes heeft een grote diversiteit aan modellen en een gevarieerde accu aanbod. Vrijwel alle modellen zijn voorzien van uitneembare lithium accu’s. Zerobikes staat garant voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en blijft zich richten op de nieuwste technieken op het gebied van elektrisch vervoer. Bent u als particulier op zoek naar een e-scooter, die betaalbaar is en ook nog eens probleemloos rijden. Dan is de keuze soms heel snel gemaakt.

Sigma S
Daar worden wij nou warm van. Gewoon een onwijze leuke en goede e-scooter. Voor ons al specialisten op het gebied van elektrische scooter een hardstikke leuk merk om mee te werken. Van de Sigma S hebben we al zoveel mensen plezier gedaan. Een scooter echt voor jong en voor oud. Het leuke aan van het team van Sigma S is dat ze ooit een berekening hebben gemaakt wat die scooter nu per 100 kilometer eigenlijk kost. Let op! Voor slechts 0,50 cent per 100 kilometer brengt de elektrische scooter je waar je maar wilt. Snel, comfortabel en zonder uitstoot van fijnstof of CO2. Op zoek naar een elektrische scooter en wenst u veel voor weing? Dan kunnen wij deze absoluut aanbevelen. Wilt u teruggebeld worden over Sigma S? Stuur even een mail naar info@e-motive.nl.

Greenmo
Achter deze naam gaan de merken Novox, eeeFun en Eco schuil. Novox is een Nederlands topmerk dat al jaren aan de weg timmert en zich  doorontwikkeld tot een toonaangevend merk op de Nederlandse markt. Fraaie degelijke modellen met een sublieme afwerking. Zo heeft het gehele frame een poedercoating ondergaan waardoor roesten vrijwel onmogelijk is. eeeFun, is de klein krachtpatser die je zelf helemaal naar eigen smaak  kan samenstellen. ECO is de super opvouwbare fiets. Past opgevouwen in elke auto, caravan of camper!

Met dit blogartikel kunnen wij u als consument, particulier of zakelijk, echt laten zien met welke positieve ervaringen wij hebben te maken. Wij zijn al in vele valkuilen getrapt bij enkele merken. Dus leer van onze foute inschattingen in het verleden. Maak er gebruik van. Neem eens contact op met Eric Panhuijzen, ons E-Motive Scooter specialist. Ga naar onze website voor de contactmogelijkheden met Eric.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten