dinsdag 24 juni 2014

Ja ja! E-Motive begeleidt u! Elektrisch rijden? U krijgt als ondernemer subsidie bij E-Motive!

Het is zover! U krijgt subsidie bij de aanschaf van een elektrisch voertuig bij E-Motive. En dat nieuws willen wij u natuurlijk niet onthouden!

E-Motive is tevens het kenniscentrum op het gebied van informatie rond eventuele subsidies bij de aanschaf van een elektrisch voertuig. De overheid is nauw betrokken bij de ontwikkelingen van elektrisch vervoer en stimuleert het gebruik van deze voertuigen.

Stadsgewest Haaglanden Subsidieregeling

Het Stadsgewest Haaglanden biedt een subsidie van 250 euro per nieuwe elektrische scooter. De subsidieregeling geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Wie comfortabel wil forenzen, of bijvoorbeeld geluidsklachten over het bezorgbedrijf wil verminderen, kan een e-scooter aanschaffen.

Veelgebruikers zijn met name bezorgende bedrijven als pizzakoeriers, die tenminste 8000 km zakelijk rijden. Het Stadsgewest Haaglanden biedt nu een hoge subsidie voor bedrijven die overstappen op e-scooters. "Veelgebruikers" kunnen nu een subsidie van € 1000,= ontvangen bij de aanschaf of lease van een e-scooter. 

Elektrische of e-scooters zijn stil en schoon en leveren daardoor een belangrijke bijdrage aan een betere luchtkwaliteit in onze regio. Zelfs Haagse Harry doet mee! Wilt u meer informatie over subsidies en elektrisch rijden? Neemt u dan eens contact met ons op.

Het team van E-Motive heeft alle documentatie voor de aanvraag al voor u klaarliggen. Dus geen papierwerk, uitzoekwerk. E-Motive heeft alles al voor u uitgezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten