dinsdag 22 maart 2016

Meeste vertraging door files in en om Den Haag!

Gisteren werd bekend gemaakt dat de gemeente Den Haag voor het 2e jaar op rij op nummer één staat in de jaarlijkse Traffic Index van TomTom voor stedelijke gebieden. Nou niet een resultaat waar je trots op kan zijn lijkt mij. En toch blijft het merendeel van forensen in de regio Den Haag maar in de auto stappen om maar te kunnen blijven genieten van de "vrijheid" van eigen mobiliteit.

Jammer, want er zijn vele alternatieven om te reizen van en naar Den Haag. Een daarvan is de elektrische scooter. Vele klanten van E-motive hebben inmiddels de elektrische scooter ontdekt en reizen comfortabel en goedkoop van en naar Den Haag. Ja, de aanschaf van een elektrische scooter met lithium accu is niet goedkoop, maar onder de streep ben je altijd goedkoper uit dan reizen met de auto of het openbaar vervoer. Zelfs ten opzichte van een benzine scooter ben je uiteindelijk goedkoper uit. Naast de elektrische scooter is er natuurlijk ook de de elektrische fiets voor de sportieve forens. Met name de toename van het aantal speed pedelecs ( e-bikes met een maximum traponderteuneing van 45 km/u) is duidelijk waarneembaar op de fietspaden in de regio Den Haag.

Helaas zijn onze collega's van Westbike en Juizz Den Haag recentelijk gestopt met de verkoop van elektrische scooters. Westbike is zelfs helemaal gestopt met zijn activiteiten en heeft zijn klanten overgedragen aan E-motive. Juizz legt zich alleen nog toe op de verkoop  van elektrisch fietsen en heeft ook de scooterklanten doorverwezen naar E-motive.
Uiteraard is E-motive graag bereid om deze klanten te helpen bij onderhoud en reparaties. Ook E-motive vindt service, klantvriendelijkheid en het leveren van kwaliteit uitermate belangrijk. Op basis van jarenlange ervaring mag E-motive zich gerust een specialist noemen op het gebied van elektrische scooters op 2, 3 en 4 wielen.

Kortom, bent u toe aan een nieuwe elektrische scooter of heeft uw elektrische scooter een onderhoudsbeurt nodig of dient er een reparatie plaats te vinden, dan bent u van harte welkom bij E-motive en staan wij voor u klaar.

Tegen de auto forensen zou ik willen zeggen; "kom eens langs voor een proefrit en laat u eens informeren over de voordelen die het reizen met een elektrische scooter met zich meebrengt. Of het nu voor woon-/werkverkeer is of voor het verplaatsen in de stad, de elektrische scooter biedt vele voordelen!"

1 opmerking:

  1. Ik snap dat mensen liever met de auto reizen, je zit droog en warm. Ik had ook een scooter die op diesel reed en dat was heel voordelig en fijn. Diesel is een fijne brandstof om op te rijden.

    BeantwoordenVerwijderen